Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Om Caroline

Att våga är att vinna!

Min bakgrund finns inom olika branscher hotell/konferens, detaljhandeln, mediebranschen m fl. Jag har mer än 20 års erfarenhet av ledarskap trots att jag faktiskt aldrig sökt en enda chefsbefattning, jag har haft förmånen att våga tacka JA. Det har tagit mig till många olika utvecklande roller och möten med spännande människor. Förutom ledarskap har jag arbetat med utbildning, jobbat som säljare både i butik, på fält och med telefonen som redskap, anordnat en mängd konferenser och möten samt jobbat på ett stort antal olika mässor - sist men inte minst ordning & reda, bokföring & fakturering.

Nu har jag tagit ett nytt steg i mitt liv och startat eget - fantastiskt spännande, utvecklande och roligt.

Förändring och Utveckling leder till Förbättring!

Det är min filosofi och den vill jag jobba efter i mitt företag. Jag delar med mig av de erfarenheter och kunskaper jag har främst inom områden som utveckling, coaching, struktur och sälj.  Under slutet på november kommer jag att vara ackrediterad att jobba med e-stimates beteendeprofiler där man följer de karaktäristiska beteendemönstren men även tittar på vilka drivkrafter som finns hos dessa.

Coaching

Har du någon gång funderat över varför du jobbar bättre tillsammans med vissa människor än andra?

Få bättre insikt

Säljutveckling

Behöver ni höja lägsta nivån, hitta rätt fokus, tänka nytt och/eller fokusera på rätt saker för att öka och utveckla försäljningen?

Sälj mer

Struktur/Administration

Är din almanacka helt fulltecknad, får du inte ihop vardagen eller balansen mellan arbete och fritid?

Du behöver ett bollplank!

Vill du ha en offert?

Vill du ha hjälp?

Beskriv vad du vill ha hjälp med,
så återkommer vi med ett förslag!