Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Säljutveckling

Behöver ni höja lägsta nivån, hitta rätt fokus, tänka nytt och/eller fokusera på rätt saker för att öka och utveckla försäljningen?

  • Säljplanering
  • Kalla samtal
  • Behovsanalys
  • Vilken beteendeprofil har kunden du möter och hur kommunicerar du bäst med hen

Innan vi sätter igång går vi igenom: nuläge, dina önskemål/förväntningar och vilken utveckling som skall arbetas fram. Jag sätter mig in i din roll och dina utmaningar, så att innehållet blir det rätta. På det sättet får du alltid en utbildning som är skräddarsydd för dig.

Ett bra motto att följa hittade jag i Petter Stordalens sommarprat från 2012, det är ett råd från Petters pappa till honom i unga år, Petter kallar den "Jordgubbsfilosofin".

-Sälj dom jordgubbar du har, för dom är det enda du kan sälja!.

Det är så lätt att halka in på ursäkter för en mindre bra försäljning, "tänk om vi bara hade lite bättre, större, rödare, gulare mm mm". Istället för att bli riktigt riktigt bra på att sälja det man har! Man skall lägga sin energi på rätt saker för att kunna göra det man gör bäst av alla.

Tack Petter!

MÅLGRUPP: säljare, säljgrupper, personer som startat eget företag m fl

Vill du ha hjälp?

Coaching

Har du någon gång funderat över varför du jobbar bättre tillsammans med vissa människor än andra?

Få bättre insikt

Säljutveckling

Behöver ni höja lägsta nivån, hitta rätt fokus, tänka nytt och/eller fokusera på rätt saker för att öka och utveckla försäljningen?

Sälj mer

Struktur/Administration

Är din almanacka helt fulltecknad, får du inte ihop vardagen eller balansen mellan arbete och fritid?

Du behöver ett bollplank!

Vill du ha en offert?

Vill du ha hjälp?

Beskriv vad du vill ha hjälp med,
så återkommer vi med ett förslag!